Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- افزایش آمار مبتلایان به کرونا باری دیگر محدودیت‌ها را به برخی از نقاط کشور ازجمله استان بوشهر بازگردانده است.

به گزارش قدس آنلاین؛ با اعلام وضعیت قرمز در بسیاری از استان‌ها به دلیل افزایش تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های ‏استان بوشهر، اعمال محدودیت یک‌هفته‌ای در مناطق با وضعیت قرمز استان بوشهر از تاریخ ۱۹ تا ۲۵ مهرماه به تصویب ستاد ‏استانی مبارزه با کرونا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان بوشهر اظهار کرد: محدودیت‌های ابلاغی شامل دانشگاه‌ها، مدارس عادی و شبانه‌روزی، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبان‌سراها و ‏سایر آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها و همچنین استخرهای سرپوشیده، سالن‌های سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ‌موزه‌ها، ‏تالارهای پذیرایی، مساجد و مصلی‌ها است.‏

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: برگزاری هرگونه مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش‌ها، باشگاه‌های ‏ورزشی، ورزش‌های پربرخورد مانند کشتی، کاراته، جودو و موارد مشابه، فعالیت کافه، قهوه‌خانه و چایخانه‌ها، باغ‌وحش و ‏شهربازی‌ها، مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های بدن‌سازی و همچنین برگزاری نماز جمعه نیز از ۱۹تا ۲۵ ‏مهرماه ممنوع است.‏

سعید کشمیری عنوان کرد: تمامی رستوران‌ها و مراکز فروش غذا در سراسر استان بوشهر نیز باید منوی سلف‌سرویس را جمع‌آوری نموده و خدمات خود به مشتریان را به شکل بیرون بر ارائه نمایند.‏

دبیر ستاد مبارزه با کرونا خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌های مراکز آموزشی به شکل مجازی همچنان ادامه دارد اما تشکیل ‏هرگونه کلاس حضوری در تمامی مقاطع و کلاس‌های تقویتی و فوق‌برنامه در تاریخ اعلام‌شده ممنوع است.

وی افزود: بر اساس موارد بستری مورد تأیید وزارت بهداشت در نرم‌افزار موبایلی ماسک، مناطق قرمز استان بوشهر ‏شامل شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، گناوه، دیلم، دشتی و تنگستان است.‏

تعطیلی مدارس در برخی شهر ستان ها

در همین حال مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش استان بوشهر گفت: با توجه به افزایش روند شیوع ویروس کووید ۱۹، بنا به مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا در این استان، هرگونه آموزش حضوری دانش‌آموزان در مدارس شهرستان‌هایی که وضعیت این بیماری در آن‌ها قرمز اعلام‌شده است، از روز شنبه ۱۹ مهرماه به مدت یک هفته تعطیل است.

مجید اجرایی روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد: بر اساس مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا محدودیت‌های جدید از تاریخ ۱۹تا ۲۵ مهرماه اعمال‌شده که بر اساس بخشی از آن‌همه آموزش‌های حضوری (رسمی، کلاس‌های تقویتی و فوق‌برنامه) در مدرسه‌های واقع در شهرستان‌های قرمز و نارنجی استان بوشهر در این مدت تعطیل است.

وی بیان کرد: بر این اساس مدرسه‌های شهرستان‌های بوشهر، تنگستان، دشتی و گناوه، دشتستان و دیلم تعطیل و مدارس مناطق دیر، کنگان، جم، عسلویه و بردخون که شرایط کرونا در آن‌ها زرد اعلام‌شده است، دایر است.

اجرایی گفت: نحوه حضور و فعالیت کادر اداری و آموزشی به تشخیص مدیران مدرسه‌ها به‌نحوی‌که هیچ واحد آموزشی تعطیل نباشد، خواهد بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بوشهر کرونا استان بوشهر محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود